Verdens vildeste vindmøller

Oplev de imponerende møller helt tæt på og lær om vind og vindenergi i det flotte besøgscenter ved Det Nationale Testcenter for Store Vindmøller i Østerild.

Nyheder

Events: 
Søndag 19. maj inviterer Besøgscenter Østerild og Destination Nordvestkysten til et stort GRATIS familiearrangement i området omkring besøgscentret kaldet Green Future Thy. Aktiviteterne vil være åbne fra kl. 10.00-16.00, hvor i bl.a. kan opleve seje science shows, spændende og sjove aktiviteter for børn og unge, lærerige gratis rundvisninger i testcentret, rappelling og meget meget mere. Der vil være indkørsel ad Testcentervej og parkering under vindmøllevingerne på standplads 8 tæt på besøgscentret. Der vil være mulighed for at købe mad og drikke på aktivitetspladsen fra lokale aktører. Så tag hele familien under armen til eventet Green Future Thy - en hæsblæsende dag for hele familien i Østerild. Læs evt. mere her: Green Future Thy
 
Andet: 
BMS har samlet verdens største elektriske kran i testcentret. Den står på standplads 7 i gåafstand fra besøgscentret. 
 
Vestas har opmagasineret deres V174-9.5 MW-vindmølle, så man kan komme forholdsvist tæt på – respekter dog skiltningen på pladsen. Vindmøllen skal i 2024 opstilles et nyt sted i Danmark.

Ønsker I at booke en rundvisning i området kan det gøres gennem Green-Team-Thy via www.green-team-thy.dk